Pages

Thursday, June 6, 2013

2 In 1

SEKARANG ada taklimat teknikal pasal Dry Cast Resin Transformer di Bilik Mesyuarat Pengarah. Hmmm.. gaya macam pay attention sangat pada setiap biji butir oleh supplier tersebut tapi hakikatnya otak ligat dan laju berfikir pasal drawing-drawing yang nak kena submit hujung Jun ni. Mula rasa 24 jam tu tak cukup.. mula rasa nak lari tak cukup tanah. Huhuhu..

Penjejak Mimpi: Stress dah.... :(

2 comments:

Kakzakie said...

Itulah Allah kuniakan otak walaupun satu tapi macam-macam boleh fikir dlm satu masa. Jgn stress-stress nanti cepat tua... take it easy..

Penjejak Mimpi said...

Kakzakie: Hehe...