Pages

Thursday, June 20, 2013

Grrr... Cubaan... Dugaan..

CADANG nak sambung buat drawing...

Pada masa yang sama nak caj power bank..

Cucuk je usb power bank ke laptop...

Papppp! Gelap terus laptop aku!

Terus tak boleh on!

Grrrr!!!

Aku mula serabut dan kalut...

Selasa depan nak review drawings dengan big bos..

Grrrr!!!

Sempat ke nak siap ni????

Penjejak Mimpi: Rasa nak lempar ke luar tingkap laptop aku ni!!

4 comments:

Cik Puan Fadli said...

sabo..sabo...kang hempok letop tuh, mau buat keje camno...hehehe..

Penjejak Mimpi said...

Cik Puan Fadli: Den buleh buek alasan nak boli yang baru... hahaha... :)

lianalovekhairi said...

nak kena tukar laptop baru dah tu ..... (^_^)

Penjejak Mimpi said...

LLK: Ekk!! Nak tukar baru? Emm... emm.. haha...