Pages

Tuesday, August 7, 2012

Sama Lah Kita..

RENTETAN dari entri ini, sebenarnya aku pun alami 'masalah' yang sama dengan blogger ini iaitu stress. Hehehehe.. aku? Aku stress? Diulang lagi... aku stress?

Jumaat lepas time break aku dan dia telah ke satu farmasi kat bawah Mid Valley ni untuk ambil tekanan darah. Free aja.. Apa ke nama farmasi tu aku pun dah tak ingat.

Lepas dia.. turn aku lak... Jeng jeng jeng... mak ai!! "Bacaan u banyak tinggi woo.." kata amoi si pharmacist tu.. Aku terus aja jawab dengan penuh confident: "memang la.. i stress". 

Betul la kata kawan aku tu.. stress ialah ibu segala penyakit. Masalahnya apa yang aku stress sesangat ni? Ada sesiapa boleh tolong jawabkan?

Penjejak Mimpi: Ada tempat paling keras untukku hantukkan kepalaku ini? 

0 comments: