Pages

Tuesday, November 15, 2011

Beyond the Realm of Conscience

MULAI 2hb November yang lalu 8tv telah menayangkan satu lagi cite cine bersiri yang bertajuk Beyond The Realm of Conscience. Cite ni start jam 7pm, menggantikan cite The Burning Flame.

Sebagai peminat cite cina (Hong Kong) yang tegar (<-- tegar la sangat ko ni cik PM?) aku tak melepaskan peluang untuk menonton cite yang berlatarbelakangkan zaman pemerintahan Dinasti Tang. Memang aku suke sesangat layan cite cegini. Tengok pakaian dowang zaman dulu.. seni dan makanan dowang. Dowang ni kan kalo sentuh pasal makanan memang kreatif giler. Plus eksotik. Hehehehehe..

Kisah cite ni macam bese la; politik istana. Dibintangi oleh beberape orang pelakon terhebat macam Moses Chan, Kevin Cheng, Charmaine Sheh dan lenlain.

So pade sesape peminat cite cine cam aku, jangan ketinggalan. Yeah!!

Penjejak Mimpi: Mane yang baik, jadikan tauladan...

5 comments:

Kakzakie said...

Waktu tayangannya tak begitu sesuai untuk penghuni rumah kakak, sebab itu tak pernah tonton pun PM...

Penjejak Mimpi said...

Kakzakie: Mungkin la juge tak sesuai untuk kebanyakan orang especially untuk family2 yang amalkan solat berjemaah.

untuk yang bujang ni.. ehem-ehem.. lepas solat maghrib tu ok ajek.. hehehehe

lianalovekhairi said...

saya tag penjejak-mimpi. sila singgah ke http://blog-lianalovekhairi.blogspot.com/2011/11/contest-teka-harga-burger.html

Penjejak Mimpi said...

LLK: X sempat nak joint da...

Penjejak Mimpi said...

LLK: Alamak, skali tersilap tengok kalendar da... ok.. ok.. sy try join. TQ LLK :)