Pages

Tuesday, February 19, 2013

Satu Hari Satu Entri?

SEBENARNYA itulah cadangan aku start bulan Februari ni. Ye lah, nak buat banyak entri untuk satu hari macam tak termampu tapi nampak gaya satu hari satu entri pun tak berjaya dilaksanakan dek kekangan masa.

Hmmm... Jumaat ni ada 2 benda yang perlu aku submit. Satu tu hampir siap tapi yang satu lagi tu mula pun belum lagi. Baru nak kumpul input untuk projek baru di Pulau Pinang.

So kesimpulannya... satu hari satu entri? Argghhhh!!!

Nota: Semalam doktor tanya kenapa bacaan darah aku tinggi? Bila aku jawab: "stress", dia senyum. Dalam hati aku berkata: "doc, i'm not lying, ok?"

Penjejak Mimpi: Dalam kepala dah tersusun senarai: "what to do today". Jom kita buat kerja sampai lebam!! Huhuhuhu

4 comments:

ainnoraini said...

harap2 berjaya la ye...kakain ni kadang2 bila mood kelaut...berminggu2 baru ada satu N3...

Syira Qahira said...

salam..

satu entri sehari pun dah ok kak, saya pun niatnya begitu, tapi bila rajin rajin benor, bila malas , malas benor. haha

Penjejak Mimpi said...

Kak Ain: Kita ni macam sama aje.. Hehe.. :)

Penjejak Mimpi said...

Syira: Tu la kan.. bila datang time rajin tu.. tak kira masa... tapi bila penyakit M tu datang menyerang.. bersawang la jadinya blog ni...