Pages

Tuesday, November 27, 2012

Network Problem

HARI ini seharian aku tak dapat buka internet. Bila try, asyik keluar error "the page cannot loading..". Angin aje aku rasa. Dah restart PC berkali-kali.. Dah cabut kabel network dan pasang balik berkali-kali tapi tetap keluar mesej  "network cable is unplugged". Mana lah tak angin satu badan aku nih?

Hmm.. yang amat menjengkelkan aku bila network problem ni ialah tak boleh nak print. Aku terpaksa tumpang print kat PC orang lain. Kan dah menyusahkan dia? Itu dah satu hal.. buang masa lagi.. Ishk.. ishk.. ishk..

Besok kalau problem jugak nampak gaya kena cari kabel network yang baru. Haishh!! time bizi tahap cipan ni macam-macam lah. Network problem lah.. nak ada cross checking lah.. nak kena hantar borang aset lah.. itu lah.. ini lah.. Grrrrr....

Penjejak Mimpi: Ada orang kata kat aku: "stress buat orang jadi kuat!". Ok! Aku stress! Tapi aku tak kuat!! So what?

2 comments:

ahsfantasy24 said...

huhu.. dugaan..
moga dipermudahkan urusan yang seterusnya :)

Jom join:
Segmen Blogwalking sampai lebam!

Penjejak Mimpi said...

ahsfantasy24: amin. tq ye cekgu.. :)