Pages

Wednesday, November 14, 2012

Mengidam Durian Crepe?

Tengok gambar macam sedap.. Tapi betul ke sedap ha??
LATELY dalam mana-mana blog aku singgah musti ada kisah durian crepe ni. Aku pun sebenarnya rasa teruja jugak lepas baca entri LLK pasal benda alah ni. Ye lah.. sebagai 'hantu durian' aku rasa durian crepe ni musti mampu memenuhi selera hantu durian seperti aku ni. Aku rasa la kan...

Di Mid Valley tempat yang ada jual durian crepe ni antaranya ialah di Sweet Chat. 3 ketul harga dalam plus minum RM8. Tak la mahal sangat. Last week lepas balik dari attend Taklimat Bilik Mock-Up kat JKR Chan Sow Lin tu kami bertiga (aku, office-mate dan sorang member grup E) makan di Sweet Chat untuk lunch. Ingat aku nak try tapi rasa macam kenyang so kensel. Then Isnin baru-baru ni lunch dengan IB tapi tak ke Sweet Chat pun. Kami makan di restoran Belanga ja. Pun belum lagi rezeki aku nak try. Huhuhuhuhu

Actually kat Mid Valley ni ada je kiosk yang jual durian crepe ni tapi macam yang aku cakap kat IB hari tu: "ishk!! macam tak konfiden jek nak beli kat kiosk macam ni..". Entah kenapa...

Nota: Gambar kat atas macam biasa aku songlap dari Google Image.

Penjejak Mimpi: Tak kisah bayar mahal janji sedap.. :)

6 comments:

Kakzakie said...

Kakak tak pernah rasa lagi. Buat lempeng ajelah Su dah tu cecah dgn gula durian hihi...

Salam maal hijrah dik.

AHMAD AFIQ said...

byk gila pic ni. tapi still xlayan. xminat durian

Penjejak Mimpi said...

Kakzakie: Hahaha.. bagus jugak idea tu, kak...

Penjejak Mimpi said...

Ahmad Afiq: Ada jugak orang yang tak minat durian ye? Masing2 punya kesukaan... Kan?

nsue said...

Best giler... durian crepe.tebaiiikk

Penjejak Mimpi said...

nsue: sy tak merasa lagi.. :(