Pages

Wednesday, August 10, 2011

Stem Lagi

'TERBANG' lagi duit aku membeli stem yang takde dalam koleksi. Kebetulan di pejabat pos sini (Mid Valley) akan bukak meja untuk jual stem kenang-kenangan so aku tak lepas peluang untuk mengabehkan duit dengan membeli stem. Hehehehe..

Ade stem hari keputeraan Sultan Perak, stem haru pertabalan Yamtuan Negeri 9, stem kenangan piala AFF Suzuki dan stem rempah ratus.

p/s Kalo mak tau musti die akan kate "buat membazir duit ajek ko nih..."

Penjejak Mimpi: Stem Malaysia aku tak susun lagi... :(




8 comments:

Faztee Danisha said...

woo..bestnye..smpi bile?ala nk g cmner ni..leceh tul nk g area MV ni...awt xhabaq nk pi..leh kim..byor transfer..

myhatiku said...

wah..peminat stem..pengumpul stem..
nice nye hobi..:)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

masih ada org kekalkan hobi kumpul setem ni ekk.. seingat sy zaman sekolah2 dulu ramai la org buat hobi ni. apapun kalau ada lebih duit tak salah nak rasa kepuasan buat sesuatu yg kita suka

Penjejak Mimpi said...

FD: Die tak tentu bile stat dan abehnye. Pe yang pasti dalam 2-3 bulan musti ade open table jual stem kenang2an.

Awk nak gak ke? La ni sy rase da takde. Tp nanti len kali sy gtau kalo ade... :)

Penjejak Mimpi said...

myhatiku: hobi klasik.. :)

Penjejak Mimpi said...

Lekat Lekit: Betul tu. Memang puas dapat buat mende yg kite suke.. :)

pencinta agung said...

~kasi report same nenek ku~...:P

Penjejak Mimpi said...

PA: Jangan nak jadi batu api ye.. batu akek takpe.. :)