Pages

Saturday, May 11, 2013

Segmen: Blogwalking Kita-Kita





SEGMEN lagi.

Nak join? Sila ke SINI.

Tarikh tutup 15hb Mei 2013

Penjejak Mimpi: Gila bersegmen aku nih.. Haha

36 comments:

Kakzakie said...

Oklah tu... kakak pun bersegmen hari ini:)

Haruno Hana 하나 said...

singgah dari segmen yg sama :)

http://www.hanasays.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Wanie Zunidan said...

Blogwalking dari segmen yg sama , GoodLuck . Follow sini (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dr segmen yg sama...

ada masa nanti singgah la ke blog ayu..follow sekali yer..hehe..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Nur Mahirah Muhamad said...

blogwalking here =)
http://istiqamahfisabilillahabadan.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

JEMPUT JOIN SEGMEN NI JUGAK :D
http://adf.ly/OEur2

zhathie said...

dari segmen yg sama & blogwalking sini ;)
http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

nida zin said...

selamat bersegmen & gudluck :)

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Penjejak Mimpi said...

Kak Zakie: Itulah.. saja seronok-seronok sambil menyokong sesama bloger.. :)

Penjejak Mimpi said...

HH: Dah singgah pun blog awak. Tq sudi singgah. :)

Penjejak Mimpi said...

Wanie: Good luck to u too.. :)

Penjejak Mimpi said...

AyuInsyirah: Tq. Dah singgah ke blog awak juga.. :)

Penjejak Mimpi said...

Nur Mahirah: Tq. Dah jenguk blog u & dah follow pun.. :)

Penjejak Mimpi said...

Zhatie: Dah singgah ke blog awak. Tq sudi singgah.. :)

Penjejak Mimpi said...

Nida Zin: Dah jenguk blog awak. Tq :)

Lystra Lily said...

Singgah sini smbil follow dr segmen yg sme :)

http://lystra-lily.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

SyasyaHusnina said...

Dari segmen yang sama
http://syasya-husnina.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Penjejak Mimpi said...

LL: Terima kasih sudi singgah. Saya pun dah singgah ke blog awak.. :)

Penjejak Mimpi said...

SH: Terima kasih sudi jenguk.. :)

Mas Diey said...

singgah dari segmen yg sama... :)

http://coretansimasdiey.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

aku eryati said...

jenjalan dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

julia jamaludin said...

melawat peserta segmen :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Dieba Adieba said...

sggh dari segmen yang sama :)
http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Nabila Medan said...

Terima Kasih sebab join "Segmen Blogwalking Kita - Kita"
Senarai Peserta sudah diupdate! Meh kita blogwalking sesama kita :')
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
Goodluck! :D

Penjejak Mimpi said...

Mas Diey: Terima kasih sudi berkunjung ke mari. Sy pun dah ke blog awak juga.. :)

Penjejak Mimpi said...

Aku Eryati: Jenjalan ek? Tak berlari ker? Haha.. Btw tq sudi berjalan ke mari.

Sy pun dah berjalan ke blog awak.. :)

Penjejak Mimpi said...

JJ: Buat lawatan ek? Hehe.. Sy pun dah buat lawatan ke blog awak. Tq :)

Penjejak Mimpi said...

Dieba Adieba: Ok,tq sudi singgah kesini. Sy pun dah singgah ke blog awak.. :)

Penjejak Mimpi said...

Nabila Medan: Jom kita berBW beramai-ramai.. :)

Dianaa said...

balas kunjungan :)
http://www.fatindiana.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

zafirah said...

done follow # 238 # dr same :)

jmput singgah

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Emas Putih said...

haiii. Blogwalking kat sini . dari segmen sama
http://www.kisahemasputih.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

Penjejak Mimpi said...

Dianaa: Tq.. :)

Penjejak Mimpi said...

Zafirah: Dah singgah blog awak.. Tq :)

Penjejak Mimpi said...

Emas Putih: Tq sudi singgah.. :)

IRitz said...

Salam & Hi!!! Dari segmen yang sama.. Singgah + follow sini kejap :)

http://iritzmessages.blogspot.com/

Penjejak Mimpi said...

IRitz: Terima kasih sudi singgah.. :)