Pages

Tuesday, February 14, 2012

Dah Mula Sibuk..

SEBENONYE stat awal tahun aku da tak menang tangan. Macam-macam le yang nak kene setel. Itu.. ini.. ah, memacam la.. Ni da masuk bulan dua.. Tapi ade gak lagi mende yang tak setel lagi. Ye lah.. keje-keje ni kan ke on going process?

Semalam de miting unit.. dalam miting tu dibagi pembahagian tugas especially untuk design. Ade 2-3 pojek urgent yang nak kene siap ujung bulan ni. Tup-tup name aku naik untuk setelkan kuarters kelas F banglo. Takpe lah.. aku tak kisah. Because i love drawing.. Mmmmuahh! Hehehehe..

Pastu pagi tadi bos kecik cakap lak pasal pojek sekolah kat Kerinchi tu. Ahh!! sudah.. Nak kene design gak ker? Bla.. bla.. bla.. Bukan daaa.. die emel kat aku drawing arkitek. Suh tengok dulu drawing tu. Nak kene tengok sesuai atau tak bilik DB dan lenlain.

Pheww! lega cek! Ingat pojek tu pon nak kene design gak. Bos kecik suh aku setel dulu kuarters tu..
Kesimpulannye aku nak gitau yang aku da stat sibuk so mase untuk aku berblogging tu teramat-amat kurang. Nak apdet pon tengok mase..

Penjejak Mimpi: Sonok gak keje under pressure ni.. Heh heh heh

5 comments:

ainnoraini said...

Selamat berkerja..biasa la kerjakan ada waktunya sibuk saja ada waktu mcm tak sibuk pulak...

mamamirza said...

bos yg suruh ko check blk db? ayarkkk..dasyatnya..

Penjejak Mimpi said...

Kak Ain: Tu la pasal. Bile de keje, merungut. Takde keje pon merungut gak. Appa da.. :)

Mamamirza: Bukan la.. die suh tengok sesuai ke tak location bilik DB tu. Kami duk check kat drawing je la.. Ko ingat aku ni teror tahap ke 8 ke nak check bilik DB tu? Ekekekeke

Kakzakie said...

Mana ada kerja yg boleh habis... macam juga kita makan - malam dah makan, pagi nak makan lagi, tengahari nak lagi....

Rutin dan tanggungjawab selagi kita hidup sue..

Deru Ombak said...

Salam kenal..

Tanggungjawab kerja diutamakan. Periuk nasi tuh. :)