Pages

Wednesday, September 21, 2011

Makan Free Lagi

ALHAMDULILLAH.. murah rezeki kami orang-orang di Cawangan Kejuruteraan Elektrik ni, Ape taknye.. minggu ni.. minggu depan kalendar penuh dengan aktiviti 'open opis'. Actually dari minggu lepas lagi ade jamuan raye tapi aku tak joint sebab pose. Minggu ni aku tidak akan 'menghampa'kan jemputan korang sebab aku da abeh pose sunat. Yippi!!

Tadi baru jek lepas 'bergotong-royong' menghabeskan makanan yang terhidang. Err, grup A buat open opis tadi. Actually da stat jam 12pm tapi sebab dek satu level ajek so aku and the gang lambat-lambat datang. Ala, tak lari nye makanan tu kan?

Aku makan nasi ujan panas, sate (tu pon dapat secucuk ajek) dan pastu try rojak Besut. Hmmm.. first time aku makan rojak tu. Isi die simple jek.. ade mee kuning, campuran isi ayam yang dipotong kecik-kecik, tauhu, kentang dan kuih cucuq (ala-ala cucuq udang tu.. yang ade dalam pasembor slalu tu) dan kuah kacang. Sori ye, takde gambar sebab aku tak rajin nak tangkap gambar time orang reramai. Lagipon aku tak bawak enset (padehal satu level jek).

Isnin bebaru ni unit-unit kat tingkat 10 wat jamuan raye. Jumaat nanti, grup B pulak yang buat jamuan raye. Pon satu level dengan unit aku ni so datang lambat-lambat la jugak nanti.. :)

Isnin depan, jamuan raya cawangan lak. Makan besar-besaran tu... Rabu nye pulak unit-unit kat tingkat 8. Perggh!!! makan fri sesaje kami ni. Bagus jugak kan? Selain dapat makan, dapat juge merapatkan ukhuwwah sesame kite... kan? kan? kan?

Nota: Ehem ehem.. unit aku da wat jamuan raye ye.. first unit yang wat open opis tau.. Gambar? Nanti lah aku aplod..

Penjejak Mimpi: Nape orang suke makan sate ha?

11 comments:

lianalovekhairi said...

saya pun suka makan free, hihihi......

アヌム ちゃん said...

cwgn kej letrek dkt mane ni..bestnye mkn free ye.

nurazzah said...

Salam dan selamat hari raya...


makan makan dan makan...huhu...hanya ada satu sahaja negara dalam dunia ni yang sambut Hari raya Aidil Fitri selama sebulan! hehehe

Hanis MY said...

Yum yum nak ikuttt

Nor said...

selamat hari raya jugak kak..next year wat open house ek! hehe..kami nak jadi tetamu first..bleh gitew?

mary ann ;) said...

akak, nnt turun la putrajaya...sy praktikal kt sana. ;)

Kakzakie said...

Kalu setiap level buat open ofis makan hmm... tak payah keluar duitlah nampak gaya...

Faztee Danisha said...

bile nk blnje kami mkn free lk nie..

lianalovekhairi said...

PM...saya nak tag awak ni...Free2x nanti jemput singgah rumah saya ye :-)

http://blog-lianalovekhairi.blogspot.com/2011/10/saya-blog-sessi-tag-mengetag.html

Anonymous said...

Mkn free slalu, sbb 2 manyak GUMUKz.:)

lianalovekhairi said...

PM...awk di tag...jemput singgah http://blog-lianalovekhairi.blogspot.com/2011/10/fantaghirolynn-giveaway.html