Pages

Friday, April 30, 2010

Koc Untuk Wanita - Part 2

Salam..
Pagi tadi baru aku berpeluang untuk melihat koc pink tu (for record; untuk laluan Sentul-Pelabuhan Kelang). Due-due laluan aku sempat tengok la... Untuk laluan Sentul memang sume pompuan yang ade dalam tu tapi untuk laluan Pelabuhan Kelang ade lak lelaki.. Aku ulang LELAKI! Ermm.. mungkin penumpang lelaki tu tak pasan agaknye.. Ye lah, servis ni kan baru jek diperkenalkan... Tak sampai seminggu pon.. Harap lepas ni koc pink tu hanye dipenuhi oleh wanita-wanita yang lemah lembut dan bukan oleh LELAKI yang lembut. Wakakaka.. Ups! sorry, no offense... :)

0 comments: