Pages

Tuesday, October 20, 2009

Titipan Sulungku...

Assalamualaikum wbh & Salam Sejahtera.

Dengan rase rendah dirinye aku bersyukur ke hadrat Ilahi sebab akhirnye dapat juge aku mewujudkan blog aku sendiri walaupun tak bape nak bagus macam blog orang lain. Well, da lame berangan nak buat tapi almaklumlah bz sesangat... Dulu alasan takde internet connection... pastu bile da gune broadband tak buat juge blog nyer... At last bile member aku (dak opis sebelah) tunjuk kat aku blog die, barulah aku teringin dan terus create blog sendirik... Shima, tq a lot.. :)

Untuk coretan pertame ni, tiada pengisian yang menarik untuk aku kongsikan. Nantilah.. bebile idea yang kaw2 menjelma, insya allah ade titipan seterusnye...

2 comments:

shima said...

hah.sy mmg suke nolong org pun...hahhaha...
baru tahu ke????????????

shima said...

time kasih la sbb bg makan sandwic td...esok bwk la lagi...