Pages

Sunday, April 28, 2013

Intro Dulu..

SEDANG layan Grey's Anatomy Season 8 di NTV7 walaupun aku dah 'khatam' sebenarnya siri tu. Tak sabar nak tengok season baru tapi entah bila lah baru dvd season 9 akan di release di Malaysia ni.

Sebelum ni broadband aku buat hal. Mula-mula tak boleh online kat tab. Dah cuba banyak kali tapi tak boleh jugak. Mula rasa naik angin. Bila online kat laptop pun macam tu juga. Tak lama lepas tu baru ok. Sebab apa aku tak pasti. Janji dah boleh online. Alhamdulillah..

Seminggu tak update blog banyak benda nak ditulis tapi macam biasalah... (korang tahu kenapa). So aku hanya baca blog orang lain dan drop komen mana-mana yang patut. Lepas ni nak blogwalking aja....

Penjejak Mimpi: Bila lah nak rajin ni?

0 comments: