Pages

Tuesday, December 4, 2012

Giveaway for Followers


BERKURUN lamanya aku tak menjoinkan diri dalam GA ni. Skodeng blog rakan 'seprofesionku' Puan LLK, terbaca pasal GA yang dianjurkan oleh Apit and the Gang. 

So jom kita intai apa syaratnya: 

1. Buat satu entry dan letakkan banner giveaway ini (backlink kan ok)

2. Letakkan link sponsors dalam bloglist dan di alu-alukan follow juga :) 

3. Publish entry dan submit dikomen entry ini. SIAP! mudahkan??

Hadiah disponsor oleh:

1. dari APIT - DVD TOP Secret Photoshop 1 Set x1 pemenang  - Review Blog x2 pemenang 

2. dari AZHAFIZAH - Keychain Exclusive Azhafizah.com x5 pemenang 

3. dari SHIDA'R - Calendar Exclusive Duniashida.com x5 pemenang 

4. dari EMAS PUTIH - Topup RM5 x6 pemenang (celcom dan maxis)

Jomlah reramai memeriahkan GA ni.. :)

Penjejak Mimpi: Dah takde idealah tu aku nih... Haha..

8 comments:

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

Azhafizah Md Nor said...

Thanks sudi join.All the best ya!
*make sure lengkapkan syarat no.2 ye.tq >.<

Chocolate said...

jom join ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Penjejak Mimpi said...

Cik Bunny: Tq sebab sudi jemput. Nanti Cik PM usya ya.. :)

Penjejak Mimpi said...

Azhafizah: Da taruk dalam bloglist sy. Ce check.. :)

Penjejak Mimpi said...

Chocolate: Cik PM tak sempat nak joint.. Huhuhuhu.. :(

Farra Izzaty said...

Dah follow sini :D Goodluck okay :)
http://farra-izzaty.blogspot.com/

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari GA yang sama
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html
Niena dah follow blog ni .. Meh follow blog Niena semula ..
Jom singgah blog Niena pula .. =)

Jom join segmen pencarian bloglist Niena .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-bloglist-december-by.html