Pages

Monday, September 29, 2014

Beauty's Rival In The Palace -Ulang Tayang

ENTAH bila cerita ini mula ditayangkan balik kat TV2 jam 6pm. Aku memang tak tahu dan tak perasan pun. Tau-tau dah ada tayangan ulangannya. Memandangkan aku dah pernah tengok cerita bersiri ini sebelum ini dan pernah juga buat entri pasal ini kat SINI so rasa teruja tu tak lah macam masa tengok first time tu.

Hehe... Lagipun aku sampai rumah pun dah dekat-dekat jam 6pm; berkejar nak mandi dan nak solat pulak. So daripada berkejar nak melayan cerita tu lebih baik aku berkejar buat apa yang patut.. *poyonya statement!*

Pada sesiapa yang tak pernah layan cerita tu, silalah layan. Kalau ada ongkos lebih, better beli dvd pada sesiapa yang tidak berkesempatan nak layan lepas balik kerja. Yelah.. balik nak rehat.. nak masak (pada sesiapa yang masak) pastu nak siap-siap solat maghrib pulak kan? Tau-tau dah pun azan..

Apapun, cerita ni memang best bangat! 

Penjejak Mimpi: Nanti nak cari dvd cerita ni.. :)

0 comments: