Pages

Monday, April 16, 2012

Kerjaku Kerjaku Jua..

JADUAL minggu ini:

Isnin: Settelkan drawing dan kerja-kerja hakiki termasuk yang bukan hakiki


Selasa: Settelkan drawing dan laluan kabel.. manhole.. kerja-kerja hakiki.. odit aset dalaman..


Rabu: Attend taklimat pengurusan aset. Sampai jam 5pm, ok?


Khamis: Attend sesi testing busduct kat Teluk Panglima Garang (kalau tak silap aku). Tu pun sah-sah makan masa sehari tu..


Jumaat: Settelkan drawing.. dan kerja-kerja hakiki yang tertunggak.


So kenapa ada orang luar yang masih 'tega' mengatakan yang orang gomen ni makan gaji buta ha?


Penjejak Mimpi:
Tak le lurus sangat...

2 comments:

Kakzakie said...

Macam Sue terang-terang memang padat ye... tapi ada juga yg duduk kedai kopi 2-3 jam tau Sue dgn uniform lagi...

Penjejak Mimpi said...

Kakzakie: Yang tu no comment.. Ahakz