Pages

Sunday, May 4, 2014

Dah Bulan Mei Pun...

TAK sangka.. dah bulan Mei. Bila check balik entri dalam blog bersawang aku ni.. alahai.. baru 10 entri. Tak pernah entri aku seciput begitu dalam tempoh empat bulan. Hmmm.... nak buat macama mana.. mood menulis dah ke laut..

Sebenarnya terlalu banyak cerita aku nak tulis.. Tempoh tiga bulan aku senyap tu sebenarnya banyak yang berlaku kat diri aku. Bila terjadi.. hati ni membuak-buak nak menulis tapi macam biasalah.. banyak faktor yang mempengaruhi.. Inshaa Allah.. bulan Mei ni aku nak start aktif berblogging balik. Inshaa Allah..

Dan esok.. inshaa Allah bermulalah fasa baru aku. Cehh!! fasa baru konon... hehe.. maksud aku ialah.. esok inshaa Allah kerja aku kembali teratur. Kalau sebelum ni.. hmmm.. nak cakap pun malas tapi mulai esok inshaa Allah aku dah boleh settle down sikit-sikit.

Boleh ke? Tak tahu lah.. Dalam kepala ni.. nanti nak buat benda A... lepas tu benda B.. then benda C... bla.. bla.. bla... sebelum aku ke Kuala Kangsar untuk buat inspection ke KR1M. Bak kata member aku sorang tu.. its ok.. take things one by one.. 

Penjejak Mimpi: Malas nak fikir sebenarnya... redah ajelah.. kasi pecah..

0 comments: