Pages

Tuesday, November 15, 2016

Good Luck IB

ASSALAMUALAIKUM wbh.

Pagi esok jam 9.30am ada design review dengan committee untuk projek 'X' ni. Tapi aku sedikit kecewa sebab tak dapat nak joint sama. Aku kena attend meeting satu lagi projek kami tu. Hmmm... :( 

Kenapa mesti kecewa? Sebab masa ni lah kita boleh tahu secara 'live' apa kesilapan teknikal yang kita buat masa design sesuatu projek. Kita kan manusia biasa.. kadang-kadang ada yang terlepas pandang... terkhilaf.. (alasan klise). Bila dah kena tegur depan-depan muka baru ingat sampai mati dan takkan ulang lagi kesilapan yang sama. Inshaa Allah.. 

Lagipun masa ni lah kita boleh menuntut dan belajar ilmu-ilmu baru dengan para panel. Mereka semua pakar dalam bidang  masing-masing so tak boleh lepaskan peluang. Takpelah.. lepas ni inshaa Allah ada peluang lagi untuk joint IB dalam design review.

Hmm... esok pagi IB sorang-sorang 'berjuang' untuk projek kami tu. Good luck IB.. :)

Penjejak Mimpi: Tender aja projek ni.. nak layan Haagen Dazs. Jom IB? Everything on me.. haha

2 comments:

E'in said...

sabaq na.. ade rezeki lain kali..

Penjejak Mimpi said...

E'in: Ya.. inshaa Allah :)