Pages

Thursday, September 12, 2013

Karektor Dalam Mesyuarat



Bulldog - sentiasa melawan
Kuda - selalu bersetuju
Monyet - tahu semua
Katak - cakap tak berhenti
Kijang - pemalu
Landak - selalu membantah
Badak air - berdiam diri
Zirafah - superman
Musang - selalu bertanya soalan-soalan pintar

Penjejak Mimpi: Aku karektor kijang... Haha...

Published with Blogger-droid v2.0.10

7 comments:

Kakzakie said...

Tak jelas sangatlah PM...
Katak tu kerja melompat ke:)

Penjejak Mimpi said...

Kakzakie: Saya dah update balik entri saya tu. Hehe.. :)

Muslimah Optimis said...

salam PM.. lama xdengar khabo..

saya pun karektor kijang..

btw nak cakap, MO dah bertukar url ke http://muslimah-optimis.blogspot.com/

kalau masih nak masukkan laman MO di bloglist boleh update url terkini ya..
dan saya tak tahu macam mana url lama tu boleh orang lain amik.. sedih tau..

terima kasih..

Kakzakie said...

Apa pulak PM nak malu. Kakak rasa yg dtg meeting pun tetap lebih kurang sama orgnya..

Jgn malu-malu dik...

Penjejak Mimpi said...

MO: Patutlah lain macam aja bila singgah ke blog tu.

Ok, sy dah upddate balik bloglist sy.
Tq

||aLeaSaRa|| said...

kadang2 kuda,kijang dan badak air...awatlah buat binatang huwaaaa he3...

Penjejak Mimpi said...

Alea Sara: Apa nak buek.. agaknya sikap tu sinonim dengan semua binatang tu kot? Haha..