Pages

Monday, January 7, 2013

Bila Masuk Tahun Baru

BILA masuk tahun baru kat tv pun banyak lah siri baru.. season baru. Start malam ni ada siri Suits season baru.. siri Downton Abbey season baru..

Suits cerita berkisar kehidupan dan kerjaya sebagai peguam. Watak utama ialah Harvey Specter peguam kanan dan Mike Ross yang genius tapi tiada kelulusan dan berjaya menjadi 'associate lawyer' di salah sebuah firma guaman yang terkenal di bandaraya New York. Malam ni dah start episod pertama tapi aku ketinggalan di awal cerita sebab solat dulu beb.. Dah solat baru sedap layan hal-hal dunia nih. Haha... Nak tau lebih lanjut kisah ni sila skodeng kat sini.

Manakala Downton Abbey berkisar kehidupan aristokrat di Downton Abbey pada tahun 1940an. Heavy drama. Ahh.. korang klik je lah kat sini kalau nak tau lebih detail. Sebenarnya aku malas nak taip. Haha..

Dah-dah.. nak layan Downton Abbey nih..

Penjejak Mimpi: Adik aku tak suka layan cerita ni. Kata dia jalan ceritanya tersangatlah slow..

0 comments: