Pages

Monday, July 16, 2012

Insomnia kah Aku?

JAM dah hampir ke pukul 1:37am tapi aku masih tercongok depan laptop ni. Ups! Aku bukan mengadap autoCad untuk buat drawing ya..Dah lama aku close autoCad lepas save kerja-kerja aku tadi.

Lepas save semua dalam flash drive 'Panda' aku tu terus surf entah siapa punya blog. Mata tak mengantuk lagi nih.

Di ofis karang sah-sah tersengguk depan PC. Huhuhu... macam mana ni?

Penjejak Mimpi: Target minggu depan boleh submit skematik final circuit untuk semakan immediate bos. Caiyok! Caiyok!!

0 comments: