Pages

Sunday, November 28, 2010

Takde Pape Lah..

Salam.
AKU skang ni tengah meng'update' balik entry lame-lame aku tu. Maklumle, aku kan dak baru blajar so dari mase ke semase mane-mane ilmu baru aku dapat tu, sket-sket aku men'tacap' blog aku ni.
Jenuh aku duk nak melabelkan sume-sume entry aku dari tahun lepas punye. Jenuh makcik ni ha.. Aku tak leh wat skali harung, beb. Mane larat. Bile aku larat, aku wat sket. Ari ni sket... Esok wat sket... Nanti sume da berlabel so senang la aku nak mengakses sume entri aku. Korang pon same gak... Yippi!!!
Penjejak Mimpi
- badan aku ni da stat panas. Janganla demam... Aku nak kene cari panadol nih.. :(

0 comments: